Elearning

Moodle este o platformă de e-learning, un sistemul de management al învăţării, un produs complex care oferă servicii și module de dezvoltare a unui mediu de învățare și evaluare de tip e-learning. Moodle este un set de componente și module, instrumente de comunicații, clasă virtuală și bibliotecă digitală, utilizând standarde și sisteme de tip LMS / LCMS / SCORM / AICC.

Aceasta este o pagină care se actualizează în continuu, deoarece vom adăuga informații în permanență, în funcție de dinamica lor.

Facilități

Universitatea de Vest din Timișoara folosește în procesul educațional platforma e-learning, implimentată în suita de aplicații e-UVT.

Această platformă a fost implementatâ în scopul de a veni în sprijinul comunicării mai eficiente între cadrele didactice și student pentru desfășurarea de activitați didactice folosite în procesul de predare-învățare-evaluare în regim online, precum și a sprijini studenții în vederea respectarii eticii academice în ceea ce privește elaborarea materialelor pentru evaluari, materialelor științifice sau al lucrărilor de licență sau disertație.

Utilizatori

Studenți

Cadre didactice

   Primii pași

Platforma elearning se acceseaza la linkul urmator elearning.e-uvt.ro

Autentificarea pe platformă se face cu credențialele contului instituțional de mail e-UVT.

În secțiunea “Tablou de bord” regăsiți cursurile la care sunteți înrolat cu rol de student sau cadru didactic.

Obține ajutor

Ne puteți contacta pe adresa support@e-uvt.ro