Turnitin

Turnitin este un serviciu de detectare a plagiatului bazat pe internet, furnizat de compania americană Turnitin.

Înființată în 1998, este folosit  ca serviciu (SaaS) pentru a verifica documentele trimise cu baza de date și conținutul altor site-uri web, cu scopul de a identifica plagiatul. Rezultatele pot identifica asemănările cu sursele existente și pot fi, de asemenea, utilizate în evaluarea formativă pentru a ajuta studenții să învețe să evite plagiatul și să-și îmbunătățească scrisul 

Aceasta este o pagină care se actualizează în continuu, deoarece vom adăuga informații în permanență, în funcție de dinamica lor.

Facilități

În cadrul Universității de Vest, beneficiarii acestei soluții sunt peste 17.000 de utilizatori, cadre didactice, cercetători, studenți din ciclul de licență și master. Sistemul permite crearea unui număr nelimitat de tutori și verificarea unui număr nelimitat de documente.

Sistemul Turnitin este implementat în UVT sub forma unui serviciu, ca platformă web integrată cu serviciile curente ale UVT, precum sistemul de autentificare E-UVT, platforma de eLearning Moodle.

Utilizatori

Studenți

Cadre didactice

   Primii pași

  • Autentificare pe platforma elearning folosind contul institutional de e-mail
  • La fiecare disciplină pot exista una sau mai multe activități cu termene de realizare, inclusiv termene intermediare.
  • Dintre documentele care rezultă în urma realizării activităților asignate amintim: teme, referate, lucrări de licență, lucrări de dizertație.
  • Tutorii pot vizualiza și evalua via Turnitin documentele introduse de studenți.
  • Aceștia din urmă pot încărca documente și vizualiza rezultatele evaluării documentelor proprii.

Obține ajutor

Ne puteți contacta pe adresa support@e-uvt.ro